Home » Restaurant » A la carte

Welkom bij Stegeman,

graag nodigen wij u uit aan ‘de klep’ om een kijkje te nemen bij onze keukenbrigade. Graag geven wij u uitleg over onze gerechten die bijna allemaal bereid worden in onze houtskool oven.

Ons vlees hangt in een dry age kast achterin het restaurant te rijpen. U bent welkom om uw eigen stukje uit te zoeken.

In de kast worden luchtvochtigheid, luchtcirculatie en temperatuur gecontroleerd. Het vlees droogt langzaam uit waardoor het vocht verliest en een korst krijgt.

Het vocht in het vlees verdampt en natuurlijke enzymen breken het spierweefsel af. Hierdoor krijgt het vlees een malse structuur en een intense smaak.

Wij accepteren emte diner vouchers

Kunt u geen keuze maken? Laat u dan verrassen: 

3 gangen verrassingsmenu             28.50

4 gangen verrassingsmenu             33.50

 

A la carte

Voorgerechten                                                       

Steak tartaar 9.95
Traditioneel met augurk, kappertjes, ei en sjalotjes    

Carpaccio van vis 10.50
Dungesneden zalm en coquille met room van kaviaar          

Carpaccio van rund 9.95
Dungesneden rundvlees met pesto en oude kaas
Terrine van kalfswang 9.95
Paté van kalfswang met appel-vanillecompote 

Lamsbout  9.95
In oven gegaard en geserveerd met een frisse
salade nicoise en dressing van gerookte knoflook   

Ratatouille V gegrilde groenten en tomatenaspic 8.50  

Rondje Laren 12.50
Proeverij van voorgerechten vanaf 2 personen, prijs per persoon  

 

Soepen

Waterkers soep met gamba’s  7.00

Uiensoep 6.25

Tomatensoep V van gerookte tomaten 6.25

 

Hoofdgerechten vlees & Dry Aged meat

Dry aged ribeye 180 gram | coquilles 37.50

Dry aged entrecote 180 gram | kalfszwezerik  37.50

Dry aged ribeye 200 | 300 gram 23.50 | 33.50

Dry aged entrecote 200 | 300 gram  23.50 | 33.50

Tomahawk steak 1000 gram 33.50
per 2 personen te bestellen, prijs per persoon  

Schnitzel 19.50
Onze klassieker geserveerd met champignons, spekjes en ui

Diamanthaas 19.50
Het lekkerste stukje uit de runderschouder
met een saus van gerookte knoflook                        

Lamsrack 22.00
Geserveerd met ahornjus en tijm

Kalfsentrecote 19.50
Malse lende met een klein vetrandje gebakken in basilicumolie

Eendenborst 19.50
Op de huid gebakken eend met een saus van tonkabonen                   

 

Hoofdgerechten vis

Larense steur  19.50
Steurfilet van de Steurhoeve uit Laren
met groene asperges en Hollandaisesaus      

Zeebaars 19.50
Milde, zoete filet met truffelaardappel en noilly prat saus

Gamba’s 19.50
Lekker basic in knoflookolie gebakken gepelde gamba’s

 

Hoofdgerechten vegetarisch

Vegetarische inspiratie van de chef V  17.50
Durf je het aan om je te laten verrassen?                 

Parelgort 16.50
Superfood; vegetarische gerstekorrel met aioli en noten

 

Nagerechten

Melvin’s kaaswagentje 11.00

Mangocoullis, cocosgelei, frambozen crème en suikerbrood 7.50

Appelbol met amandelspijs en basilicum ijs  7.50

Bread & Butter pudding met een bolletje szechuan-ijs 7.50

Samen delen dessert voor 2, prijs per persoon 10.00

Sinaasappel Solero 7.50
chocolade, sinaasappel en bloedsinaasappel                                                            

V = vegetarisch

 

 3 gangen keuzemenu    26.95

Voorgerechten                                                       

Carpaccio van vis                                                                          
Dungesneden zalm en coquille met room van kaviaar          
Terrine van kalfswang
Paté van kalfswang met appel-vanillecompote        
Ratatouille V gegrilde groenten en tomatenaspic
Uiensoep
Tomatensoep V van gerookte tomaten                                   

Hoofdgerechten
Vegetarische inspiratie van de chef V
Durf je het aan om je te laten verrassen?
Parelgort V
Superfood; vegetarische gerstekorrel met aioli en noten
Larense steur
Steurfilet van de Steurhoeve uit Laren
met groene asperges en hollandaisesaus
Zeebaars
Milde, zoete filet met truffelaardappel en noilly prat saus
Kalfsentrecote
Malse lende met een klein vetrandje gebakken in basilicum
Schnitzel
Onze klassieker geserveerd met champignons, spekjes en ui

Nagerechten
Koffie, thee, cappuccino of espresso | bonbon
Appelbol met amandelspijs en basilicum ijs
Bread & Butter pudding met een bolletje szechuan-ijs
Sinaasappel Solero
chocolade, sinaasappel en bloedsinaasappel

3 gangen maandmenu 18.95
Gerechten uit het maandmenu zijn ook a la carte te bestellen

3 gangen maandmenu mini
3 gangen menu in een kleinere portie voor senioren, kinderen
of iedereen met kleine trek 16.95

Streekproducten
Onze gerechten bereiden wij zoveel mogelijk met producten uit de regio. Al ons rundvlees komt van Harry’s
Farm in Enter. Onze verse frites halen wij bij Woestenenk Aardappelen in Laren en ook de steur komt uit Laren van de Steurhoeve.

A la carte
A la carte