Home » Restaurant » BAS Ballonvaart arrangement

Een ballonvaart boven de Achterhoek incl. 3-gangen keuzemenu


Ontdek het prachtige landschap van de Achterhoek eens op een andere manier, vanuit een luchtballon.

Onder professionele begeleiding vertrekt u voor een onvergetelijke vaart van een tot anderhalf uur. Vertrekplaats is Laren Gelderland. Wanneer u met een groep bent, kunt u ook een andere opstapplaats kiezen. Ook grote groepen zijn mogelijk. De datum van vertrek is in overleg. Tijdens de ballonvaart wordt er een fotoreportage gemaakt voor op de website. Wanneer u bent geland, krijgt u een orginele champagnedoop en ontvangt u het BAS Ballonvaart certificaat en een uniek BAS Ballonvaart champagneglas. Vervoer terug naar de opstijglocatie wordt voor u geregeld.

Luchtballon varen in de regio Laren

Laren is uitermate geschikt voor het maken van een ballonvaart. Wat dacht u van de bezienswaardigheden als Landgoed Verwolde met haar Dikke Boom en Kasteel Verwolde, Kasteel Oolde en uiteraard de vele andere landerijen en landgoederen. Wij hebben meerdere opstijglocaties in en rond Laren Gelderland en bepalen op de dag zelf waar we zullen opstijgen. Neem gerust uitzwaaiers mee als u een ballonvlucht gaat maken, ook zij kunnen prachtige foto's voor u maken vanaf de grond!

Na afloop van de ballonvaart gaat u richting Restaurant Stegeman voor een 3-gangen keuzemenu

Prijs voor dit ballonvaart arrangement: € 165.00 pp

BTW en passagiersverzekering zijn bij de prijs inbegrepen. Ballonvluchten zijn alleen telefonisch te reserveren op 0573-401826

Voor nog meer informatie kijkt u op Bas Ballonvaart BV