Horeca Stegeman | Dorpsstraat 1 | 7245 AK Laren (Gld) | 0573-401221 | info@stegemanlaren.nl
  0573 - 401221
Reserveren
balk
Kookworkshop
icon

A La Carte Menu

Wij accepteren emte diner vouchers

Kunt u geen keuze maken? Laat u dan verrassen:
3 gangen verrassingsmenu 28.50
4 gangen verrassingsmenu 33.50


A la carte


Voorgerechten

Steak tartaar 9.95
Traditioneel met augurk, kappertjes, ei en sjalotjes

 

Carpaccio van vis 10.50
Dungesneden zalm en coquille met room van kaviaar 


Carpaccio van rund 9.95
Dungesneden rundvlees met pesto en oude kaas

Terrine van kalfswang 9.95
Paté van kalfswang met appel-vanillecompote

Lamsbout 9.95
In oven gegaard en geserveerd met een frisse salade nicoise en dressing van gerookte knoflook

Ratatouille V gegrilde groenten en tomatenaspic 8.50

Rondje Laren 12.50
Proeverij van voorgerechten vanaf 2 personen, prijs per persoon

Soepen

Waterkers soep met gamba’s 7.00
Uiensoep 6.25
Tomatensoep V van gerookte tomaten 6.25

 

Hoofdgerechten


vlees & Dry Aged meat Dry aged ribeye 180 gram | coquilles 37.50

Dry aged entrecote 180 gram | kalfszwezerik 37.50

Dry aged ribeye 200 | 300 gram 23.50 | 33.50

Dry aged entrecote 200 | 300 gram 23.50 | 33.50

Tomahawk steak 1000 gram 33.50 per 2 personen te bestellen, prijs per persoon

Schnitzel 19.50
Onze klassieker geserveerd met champignons, spekjes en ui

Diamanthaas 19.50
Het lekkerste stukje uit de runderschouder met een saus van gerookte knoflook

Lamsrack 22.00
Geserveerd met ahornjus en tijm

Kalfsentrecote 19.50
Malse lende met een klein vetrandje gebakken in basilicumolie

Eendenborst 19.50
Op de huid gebakken eend met een saus van tonkabonen

 

Hoofdgerechten vis

Larense steur 19.50
Steurfilet van de Steurhoeve uit Laren met groene asperges en Hollandaisesaus 

Zeebaars 19.50
Milde, zoete filet met truffelaardappel en noilly prat saus

Gamba’s 19.50
Lekker basic in knoflookolie gebakken gepelde gamba’s

 

Hoofdgerechten vegetarisch

Vegetarische inspiratie van de chef V 17.50
Durf je het aan om je te laten verrassen?

Parelgort V 16.50
Superfood; vegetarische gerstekorrel met aioli en noten

 

Nagerechten


Melvin’s kaaswagentje 11.00

Mangocoullis, cocosgelei, frambozen crème en suikerbrood 7.50

Appelbol met amandelspijs en basilicum ijs 7.50

Bread & Butter pudding met een bolletje szechuan-ijs 7.50

Samen delen dessert voor 2, prijs per persoon 10.00

Sinaasappel Solero 7.50
chocolade, sinaasappel en bloedsinaasappel

V = vegetarisch

Stegeman