Horeca Stegeman | Dorpsstraat 1 | 7245 AK Laren (Gld) | 0573-401221 | info@stegemanlaren.nl
  0573 - 401221
Reserveren
balk
Paas brunch 2020
icon

Over Stegeman

Vindt u het ook zo heerlijk om er even tussenuit te zijn? Voor een intiem diner, gezellige lunch of zo maar even een terrasje pakken? Wilt u daarbij graag heerlijk verwend worden, of u nu in ons restaurant, intiem overdekte terras of sfeervolle cafe zit? Waar gastvrijheid en aandacht voor de gast de tweede natuur is? Dan bent u van harte welkom bij cafe restaurant Stegeman Laren (Gelderland), want hier hier voelt u zich gegarandeerd thuis.

Ook voor uw personeelsfeest, themafeest, receptie, verjaardag of jubileum in een van onze zalen of unieke Partykelder. Overal proeft u bij Stegeman de unieke sfeer van gastvrijheid, u voelt zich en bent hier van harte welkom!

Een feest of catering op locatie?

Wist u dat Stegeman al tientallen jaren "buiten de deur" verschillende activiteiten, maar ook feesten, bruiloften, partijen, personeelsfeesten, recepties en openingen verzorgt? De laatste jaren heeft dat zelfs een enorme vlucht genomen. Reden om de cateringactiviteiten een eigen jasje te geven op een speciale website:

www.cateringstegeman.nl

Daar ontdekt u nog meer over onze vele mogelijkheden voor catering en tentenverhuur.

Go Ahead Eagles business lounge

Sinds juli 2016 zijn wij de trotse exploitant van de business lounges bij Go Ahead Eagles in Deventer. Tijdens de thuiswedstrijden van Go Ahead verzorgen wij de catering voor VIP sponsoren en supporters. Buiten de wedstrijden om is deze ruimte af te huren voor vergaderingen, meetings, borrels, bedrijfsfeesten, bruiloften of diner. Graag gaan wij met u om tafel om de mogelijkheden te bespreken.

Voor meer informatie of een afspraak kunt u contact opnemen met:
Els van Ameide, eagles@stegemanlaren.nl of 0573 401221

Stegeman