Horeca Stegeman | Dorpsstraat 1 | 7245 AK Laren (Gld) | 0573-401221 | info@stegemanlaren.nl
  0573 - 401221
Reserveren
balk
Afhaalkaart Lekker Makkelijk!!!
icon

Activiteiten voor buiten

Buiten lekker bezig zijn. Teambuilding of gewoon samen genieten. In de prachtige omgeving van Gelderland kunt u kiezen uit verschillende buitenactiviteiten. De een wat spannender, uitdagender of intensiever dan de ander. Voor iedereen zitten er geschikte activiteiten bij. Kies en klik hieronder op een activiteit voor meer informatie.

Lasergamen buiten

Professioneel Lasergamen op locatie! Heb jij zin in een waar avontuur op je eigen gekozen locatie en wil jij genieten van een unieke ervaring? Kies dan nu voor Lasergamen op locatie!

meer informatie

Handboogschieten

Proef de sfeer van Robin Hood.
Voor de deelnemers een schitterende uitdaging,die enige consentratie en accuratesse van de deelnemers vragen.
Zowel voor binnen als voor buiten.

meer informatie

Toiletpotten race

Directieleden, leraren, politieagenten, ministers, secretaresses maar natuurlijk ook kinderen (vanaf 10 jaar) kunnen allemaal de pot op! Bijna iedereen kan rijden op de Toilet Racers.

Maar niet alleen het racen op deze toiletpotten is geweldig, ook voor de toeschouwers is het buitengewoon vermakelijk om naar te kijken. Aandacht en succes verzekerd wanneer u de Toilet Racers huurt voor bijvoorbeeld een evenement, een examenstunt, een schoolfeest, een bedrijfsfeest of een opening. De activiteit is geschikt voor buiten.

meer informatie

Paardentram/trouwkoets

Een ritje in een paardentram of trouwkoets is voor vele activiteiten geschikt. 

meer informatie

Straatgolf

Straatgolf (en op sommige locaties Boerengolf) is een leuke, spannende en relatief goedkope activiteit. Deze ludieke manier van golf spelen is in Nederland een populaire en steeds bekender wordende activiteit. Na een korte uitleg loopt u een door Unieke Uitjes .nl uitgezette route waarbij u per team om beurten onze speciaal gefabriceerde “foam straatgolfbal” wegslaat met de “houten straatgolfclub”. De “holes” zijn steeds verschillend. U houdt uw score zelf bij.

meer informatie

Tandem cruiser

Na een korte uitleg van de werking van de tandem begint u aan de route van circa 24  kilometer waarbij u door het mooie coulisselandschap van de Achterhoek rijd, over het Twentekanaal en het Riviertje de Berkel komt. Ook het bijzondere Starinkkoepeltje is te bezoeken. In het mooie dorpje Almen kunt u even rondkijken of een drankje nuttigen bij de lokale horeca. De route is gemakkelijk in 2 uur te rijden, u heeft dus voldoende tijd om tussendoor ergens even te stoppen.

meer informatie

Laser kleiduiven schieten

Met vijf speciale jachtgeweren schieten de deelnemers met infraroodlicht (laser) op een reflecterende kleiduif, welke tot 50 meter door de lucht kan vliegen.

Elk geweer zendt de behaalde score naar het elektronische scorebord waar de schutters direct de behaalde scores kunnen zien. Doordat de duiven van kunststof zijn en er niet met scherp geschoten wordt, is er geen afval en is er geen vergunning nodig, het is veilig op elke locatie. Qua ervaring is het bijna identiek aan schieten met hagel.

meer informatie

Drone Workshop

Een drone is een onbemand vliegtuigje. Iedereen kan vliegen met een drone, het is eenvoudig en zeer leuk om te doen. Na een korte uitleg en de basisvaardighedenvoer je een aantal opdrachten uit. Daarnaast zullen er verschillende spellen gespeeld worden waarbij constant meerdere drones in de lucht vliegen. Ook vind er een demonstratie plaats van een grotere drone. De drones kunnen in Laren Gld. zowel binnen (bij slecht weer) als buiten gevlogen worden.

meer informatie

scherpschuttersarrangement

Scherpschutters-arrangement:
Schiet als een aboriginal met een blaaspijp of als een middeleeuwse ridder met een kruisboog of handboog.

Laser-Kleiduifschieten:
Met vijf speciale jachtgeweren schieten de deelnemers met infraroodlicht (laser) op een reflecterende kleiduif, welke tot 50 meter door de lucht kan vliegen.

meer informatie

Solex & electrische limousine tuk tuk

U start in Lochem met de Solex na een goede uitleg van de werking van de de Solex waarna u een prachtige route naar het mooie Laren (Gld) rijdt, door het coulisselandschap van de Achterhoek en door meerdere plaatsjes komt. In Laren aangekomen stapt u (na uitleg en kleine rijvaardigheidstest) in onze mooie elektrische Limousine Tuk Tuk’s.

meer informatie

Zeskamp

Een actieve zeskamp met onder reuze skippy’s een grote Limbodansstellage, een reuzetwister, werpspellen, enz enz. een zeskamp wordt aangepast aan groepsgrootte en uw wensen.

De Zeskamp
Jullie worden ontvangen waarna de groep wordt onderverdeeld in meerdere teams. De strijd barst los! Welk team beschikt over de juiste combinatie van kracht, tactiek en doorzettingsvermogen?

meer informatie

Solex & laser-kleiduivenschieten

U splitst zich bij grotere groepen in 2 groepen op (tot 30 personen kan eenvoudig samen bediend worden). Eerst een Solextocht. Na een uitleg van de Solex begint u aan de route van circa 25 kilometer waarbij u door het mooie coulisselandschap van de Achterhoek rijdt en door meerdere plaatsjes komt. Afhankelijk van uw voorkeur en groepsgrootte wordt er in colonne gereden of met 2 aparte routes.

meer informatie

Solex & Kano

U splitst zich bij grotere groepen in 2 groepen op (tot 30 personen kan eenvoudig samen bediend worden). Eerst een Solextocht. Na een uitleg van de Solex begint u aan de route van circa 25 kilometer waarbij u door het mooie Laren (Gld) rijdt, door het coulisselandschap van de Achterhoek en door meerdere plaatsjes komt. Afhankelijk van uw voorkeur en groepsgrootte wordt er in colonne gereden of met 2 aparte routes.

meer informatie

Amerikaanse tandemtocht & kano

U splitst zich bij grotere groepen in 2 groepen op. U krijgt eerst een Tandemtocht. Na een uitleg/afstellen van de Tandem begint u aan de route van circa 25 kilometer waarbij u door het mooie Laren (Gld) rijdt, door het coulisselandschap van de Achterhoek en door meerdere plaatsjes komt. En uiteraard zoeken wij altijd de mooiste routes voor u uit.

meer informatie

Amerikaanse tandem tocht & Drone workshop

U splitst zich bij grotere groepen in 2 groepen op. U krijgt eerst een Tandemtocht. Na een uitleg/afstellen van de Tandem begint u aan de route van in totaal circa 25 kilometer waarbij u door de prachtige omgeving van de achterhoek rijdt. En uiteraard zoeken wij altijd de mooiste routes voor u uit.

meer informatie

Amerikaanse Tandems & Laser-kleiduifschieten

U splitst zich bij grotere groepen in 2 groepen op (tot 30 personen kan eenvoudig samen bediend worden). Na een uitleg van de tandem begint u aan de route van circa 20 tot 25 kilometer (kan ook korter) waarbij u door het mooie Lochem rijdt, door het coulisselandschap van de Achterhoek en door meerdere plaatsjes komt. Afhankelijk van uw voorkeur en groepsgrootte wordt er in colonne gereden of met 2 aparte routes.

meer informatie

Solex & amerikaanse tandems

U splitst zich bij grotere groepen in 2 groepen op, de ene helft gaat eerst Solexrijden en de andere helft stapt op onze Amerikaanse Tandems. Na een uitleg van de Solex begint u aan de route van circa 25 kilometer waarbij u door het mooie Laren (Gld) rijdt, door het coulisselandschap van de Achterhoek en door meerdere plaatsjes komt. Afhankelijk van uw voorkeur en groepsgrootte wordt er in colonne gereden of met 2 aparte routes.

meer informatie

amerikaanse tandems & gps tocht met (foto)opdrachten

Uw splitst zich kleinere groepen op. Al deze kleinere groepen gaan op onze Amerikaanse Tandems een route volgen middels GPS. Na een uitleg van de GPS begint u aan de route van circa 25 kilometer waarbij u door het mooie Laren (Gld) rijdt, door het coulisselandschap van de Achterhoek en door meerdere plaatsjes komt. Door de coördinaten te volgen komt u op het juiste punt. Vandaaruit vindt u de volgende coördinaten. Verdwaald? Dan helpen wij u zo weer op weg. De winnende groep heeft de coördinaten allemaal gevonden en de (foto) opdrachten goed uitgevoerd.

meer informatie
Stegeman