Horeca Stegeman | Dorpsstraat 1 | 7245 AK Laren (Gld) | 0573-401221 | info@stegemanlaren.nl
  0573 - 401221
Reserveren
balk
Afhaalkaart Lekker Makkelijk!!!
icon

Overnachten

Slapen in hartje Laren.
Hotel de Achterhoek ligt op steenworp afstand van Horeca Stegeman. Op de website www.hoteldeachterhoek.nl kunt u online uw kamer reserveren. Voor ontbijt en diner bent u bij Stegeman van harte welkom. Ontbijt alleen op reservering.


Hotel de Achterhoek

Hotel de Achterhoek is een met niets te vergelijken hotel in het bruisende dorpje Laren Gelderland. Uniek is het boekingsconcept. U boekt uw kamer online waarna u per sms en e-mail een toegangscode ontvangt. Deze code verschaft u toegang tot het hotel, kamer en dient tegelijkertijd als WIFI-code in het hotel. Inchecken kan bij Hotel de Achterhoek 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

De centrale ligging van het hotel zorgt ervoor dat u alles bij de hand heeft. U kunt heerlijk ontbijten, lunchen, dineren of borrelen bij Horeca Stegeman tegenover de kerk op circa 50 meter afstand.
Laren is omgeven door prachtige natuur! Er zijn volop mogelijkheden tot wandelen of fietsen langs de landgoederen en kastelen zoals Oolde en Verwolde. Komt u met de auto? Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij ons op de parkeerplaats en wanneer u met het openbaar vervoer komt, stapt u midden in het dorp uit de bus!

Inspirerend, verrassend, comfortabel en een tikkeltje eigenwijs; dat zijn de sleutelwoorden voor de drie type kamers die Hotel De Achterhoek u biedt.

U hebt de keuze uit:

Achterhoekse Bedstee (Vanaf € 52,50 per kamer)
Achterhoekse Klasse (Vanaf € 62,50 per kamer)
Achterhoekse Suite (Vanaf € 82,50 per kamer)

Het online boekingsconcept maakt hotel de Achterhoek een ideale uitvalsbasis voor een nachtje weg, maar ook voor een lang weekend, midweek of week is het hotel een perfecte keuze om te genieten in Achterhoekse sferen!

Kamer boeken
Arrangementen

Stegeman